Vinduer og døre

Ønsker du at skifte lejlighedsdør, er det muligt for egen regning. Flg. specifikationer skal være opfyldt for at leve op til både foreningens ønsker om udseende og brandmyndighedskrav:

Døren skal være af mærket ‘Sweedoor, parti BD30 og db35′ og farvekoden på døre og karme hedder NCS S0502Y Hvid.

—-

Vinduer:

Foreningen har, som vedtaget på generalforsamlingen 2012, renset, slebet, kittet, grundet og malet vinduer, altan- og kælderdøre, i maj og juni 2012. Arbejdet er udført at Malermesterfirmaet Hansen Aps, v. Tue Hansen, og beløb sig til knap 400.000 kr.

Vinduer: I Ejerforeningen Jacobsgaarden må lejlighedsejere gerne selv skifte vinduer på betingelse af, at vinduerne opfylder flg. krav, der er vedtaget for at ejendommens vinduer har et ensartet udtryk:

  1. Modellen skal være træ/alu og anbefales at købes hos Idealcombi A/S. Farven skal være den eksisterende grønne farve (flaskegrøn, RAL 6007) til gården og ud mod Kastrupvej. Mod Elbagade skal de være hvide, undtagen i de lejligheder, hvor vinduerne i forvejen er grønne.
  2. Det er valgfrit at sætte trækrude i altandøren
  3. Der må ikke være trækrude i de almindelige vinduesfag
  4. Der skal bruges elastisk silikonefuge da det holder længst

Eksempler på hvordan vinduerne skal se ud, kan ses i Elbagade 73, 1.tv. og på Kastrupvej 60, 1.tv.

Ved udskiftning af vinduer, kontakt da viceværten for de præcise krav hertil.

Ejerforeningens vedligeholdelse af vinduer: Præcisering af bestyrelsens forståelse af ejerforeningens vedligeholdelsespligt vedr. vinduer: Foreningen har pligt til at vedligeholde vinduerne, men foreningen har ikke “ejendomsret” til vinduerne, som foreningen har over eksempelvis tag og mure. Foreningens vedligeholdelsespligt opfylder foreningen ved at vedligeholde vinduerne, det vil sige ved at udføre passende vedligeholdende arbejde. Disse arbejder omfatter: maling, kitning og fugning.

Leave a Reply